PLDE

Filet drobiowy z grilla nadziewany pieczarkami i bazylią podany z puree ziemniaczanym i różami z brokuł przyprószonymi prażonymi migdałami z odrobiną masła … … … 28,00 zł

Pierś przekładana mozzarellą, suszonymi czerwonymi pomidorami i podawana w towarzystwie zielonej fasolki pokropionej masłem i ziemniakami z wody … … … 28,00 zł

Marynowana polędwiczka wieprzowa duszona w sosie pieczarkowo – truflowym serwowana na kolorowych warzywach ze słonecznej Italii z dodatkiem ziemniaków … … … 34,00 zł

Stek wołowy marynowany w pieprzu i rozmarynie podawany na czerwonym i zielonym pomidorze z dodatkiem sera pleśniowego, w towarzystwie sałatki wiosennej i frytek … … … 39,00 zł

Półmisek grillowanych mięs i warzyw dla dwóch osób serwowany z frytkami … … … 80,00 zł

Pstrąg kłodzki marynowany w imbirze i soli morskiej podawany prosto z pieca w dobrej komitywie warzyw z patelni i ziemniaka w mundurku z czosnkowym dipem … … … 34,00 zł

Łosoś gotowany na maśle w otoczeniu duszonego szpinaku na śmietanie oraz ziemniaki z wody … … … 34,00 zł

Dorsz panierowany w kaszy gryczanej, smażony na patelni, podawany z dodatkiem sałatki wiosennej oraz złocistych talarków ziemniaczanych … … … 34,00 zł

Wykonał: tomasiek